KoRK - Kaikkien kaveri

KoRK

Koneenrakentajakilta on Tampereen teknillisen yliopiston Teknisten tieteiden tiedekunnan konetekniikan opiskelijoiden ainejärjestö. Killan tarkoituksena ja tehtävänä on tukea opintoja tarjoamalla erilaisia opiskeluun ja sosiaaliseen kanssakäymiseen liittyviä tapahtumia ja palveluja.

KoRK on koneen rakentaja tekniikan kilta. Koneen rakentajat rakentaa parhaat koneet ja tekee lujuus laskelmia. KoRKissa on tosi kivaa paitsi jos korkki on kiinni. Miehiä on eniten. KoRKin ystävyys aine järjestö on Lexica. Lexica on paras, ja kauniit naiset. KoRKissakin on kauniita naisia. KoRKia parempi kilta on Sähkö tekniikka kilta.

Kiltahuone

Koneenrakentajakillan kiltahuone on jäsentemme sekä muiden opiskelijoidemme toinen olohuone ja sen löydät Konetalosta osoitteesta K1721. Huoneen löytää kulkemalla läpi luentosalien K1702 ja K1703 välisestä ovesta, ja kääntymällä käytävän päästä oikealle ja heti perään vasemmalle.

Kahvia!

Kiltahuoneemme on nykyaikainen ja hiljattain remontoitu entistäkin viihtyisämmäksi. Kiltaan voit tulla juomaan kahvia tai teetä höyläämällä opiskelijakorttiasi kahvikoneen viereiseen lukijaan (á 20c). Mikäli toisenlainen jano yllättää, on limukoneessamme vaihtoehtoina erilaisia limonadeja.

Tuotteet & palvelut

Jäsenistön käytössä on myös jääkaappi, missä voi säilyttää juomiaan viileässä. Lehdistä löytyy luettavaa Aku Ankasta Tekniikan Maailmaan, Talouselämään ja Cosmopolitaniin. Killan WLAN -verkon salasanan löydät kiltahuoneen ilmoitustaululta.

Myymme myös t-paitoja, huppareita, haalarimerkkejä sekä tietysti konetekniikan opiskelijoiden omaa laulukirjaa Wirsua edulliseen hintaan.

ATK

Reipas ja niin mukava Simo Suolahti voi kertoa teille kuinka WLAN-verkon tunnus kannattaa saada. Hän päivystää joka päivä killassa kello 10-16.

Tapahtumat

KoRK järjestää myös erinäisiä tapahtumia. Syksyllä pidämme fukseille sisäpihabileet ja fuksisaunan, seilaamme KoRK-Cruisingin merkeissä Pyhäjärvellä, vietämme pikkujoulut Teekkarisaunalla sekä juhlimme vuosijuhlia. Keväällä ohjelmistossa on kyykkäkarsinnat, keilaturnaus sekä laulusauna. Kilta järjestää myös excuja eli opintomatkoja koko Suomen alueelle. Tämän lisäksi KoRK näkyy ja kuuluu muissa koulumme tapahtumissa.

Kiltalehti KoRKkiruuvi ja tiedotus

Kiltamme julkaisee KoRKkiruuvi nimistä lehteä, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Lehden lisäksi tapahtumista saat tietoa kotisivuiltamme, ilmoitustaululta sekä aktiivitiedotteen avulla. Tykkää myös fb-sivustamme! Aktiivilistalle liittyminen on vapaaehtoista eikä velvoita mihinkään. Lisäksi fukseille on oma fuksilistansa.

Jäseneksi?

Killan jäsenenä pääset nauttimaan kaikista killan tuomista eduista. Jäseneksi voi liittyä maksamalla 5e kiltamaksun joko ylioppilaskunnan jäsenmaksun yhteydessä, tai kiltahuoneella jollekin asianomaiselle hallituslaiselle. Rohkeasti mukaan, kyllä sedät sohville tilaa tekee!

KoRK - Kaikkien kaveri
Tervetuloa!