KoRK - Kaikkien kaveri

KoRK

Koneenrakentajakilta on Tampereen yliopiston Tekniikan ja luonnontieteiden tiedekunnan konetekniikan opiskelijoiden ainejärjestö. Killan tarkoituksena ja tehtävänä on tukea opintoja tarjoamalla erilaisia opiskeluun ja sosiaaliseen kanssakäymiseen liittyviä tapahtumia ja palveluja.

Kiltahuone

Koneenrakentajakillan kiltahuone on jäsentemme sekä muiden opiskelijoidemme toinen olohuone ja sen löydät Konetalosta osoitteesta K1721. Huoneen löytää kulkemalla läpi luentosalien K1702 ja K1703 välisestä ovesta, ja kääntymällä käytävän päästä oikealle ja heti perään vasemmalle.

Kahvia!

Kiltahuoneemme on nykyaikainen ja hiljattain remontoitu entistäkin viihtyisämmäksi. Kiltaan voit tulla juomaan kahvia tai teetä höyläämällä opiskelijakorttiasi kahvikoneen viereiseen lukijaan (á 20c). Mikäli toisenlainen jano yllättää, on limukoneessamme vaihtoehtoina erilaisia limonadeja.

Tuotteet & palvelut

Jäsenistön käytössä on myös jääkaappi, missä voi säilyttää eväitään ja juomiaan viileässä. Lehdistä löytyy luettavaa Aku Ankasta Tekniikan Maailmaan ja Talouselämään. Killan WLAN -verkon salasanan löydät kiltahuoneen ilmoitustaululta.

Myymme myös t-paitoja, huppareita, haalarimerkkejä, kylpytakkeja ja tamperelaisten teekkareiden käyttämää laulukirja Rasputinta.

Kiltalehti KoRKkiruuvi ja tiedotus

Kiltamme julkaisee KoRKkiruuvi nimistä lehteä, joka ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Lehden lisäksi tapahtumista saat tietoa kotisivuiltamme, telegrammista, ilmoitustaululta sekä aktiivitiedotteen avulla. Jäsenenä voit myös liittyä aktiivilistalle. Tämä on täysin vapaaehtoista, eikä velvoita mihinkään. Lisäksi fukseille on oma fuksilistansa.

KoRK - Kaikkien kaveri
Tervetuloa!


~