KoRK - Kaikkien kaveri

KoRK

Koneenrakentajakilta on Tampereen teknillisen yliopiston Teknisten tieteiden tiedekunnan konetekniikan opiskelijoiden ainejärjestö. Killan tarkoituksena ja tehtävänä on tukea opintoja tarjoamalla erilaisia opiskeluun ja sosiaaliseen kanssakäymiseen liittyviä tapahtumia ja palveluja.

Kiltahuone

Koneenrakentajakillan kiltahuone on jäsentemme sekä muiden opiskelijoidemme toinen olohuone ja sen löydät Konetalosta osoitteesta K1721. Huoneen löytää kulkemalla läpi luentosalien K1702 ja K1703 välisestä ovesta, ja kääntymällä käytävän päästä oikealle ja heti perään vasemmalle.

Kahvia!

Kiltahuoneemme on nykyaikainen ja hiljattain remontoitu entistäkin viihtyisämmäksi. Kiltaan voit tulla juomaan kahvia tai teetä höyläämällä opiskelijakorttiasi kahvikoneen viereiseen lukijaan (á 20c). Mikäli toisenlainen jano yllättää, on limukoneessamme vaihtoehtoina erilaisia limonadeja.

Tuotteet & palvelut

Jäsenistön käytössä on myös jääkaappi, missä voi säilyttää juomiaan viileässä. Lehdistä löytyy luettavaa Aku Ankasta Tekniikan Maailmaan ja Talouselämään. Killan WLAN -verkon salasanan löydät kiltahuoneen ilmoitustaululta.

Myymme myös t-paitoja, huppareita, haalarimerkkejä sekä tietysti konetekniikan opiskelijoiden omaa laulukirjaa Wirsua edulliseen hintaan.

Kiltalehti KoRKkiruuvi ja tiedotus

Kiltamme julkaisee KoRKkiruuvi nimistä lehteä, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Lehden lisäksi tapahtumista saat tietoa kotisivuiltamme, ilmoitustaululta sekä aktiivitiedotteen avulla. Tykkää myös fb-sivustamme! Jäsenenä voit myös liittyä aktiivilistalle. Tämä on täysin vapaaehtoista, eikä velvoita mihinkään. Lisäksi fukseille on oma fuksilistansa.

Jäseneksi?

Killan jäsenenä pääset nauttimaan kaikista killan tuomista eduista. Jäseneksi liittyminen tapahtuu seuraavalla tavalla: Suorita jäsenmaksu 5€ MobilePaylla tästä linkistä tai tilisiirrolla tilille FI55 5730 0821 0178 33 saaja: Koneenrakentajakilta ry Viesti: Jäsenmaksu, Etunimi Sukunimi. Tämän jälkeen täytä jäsentietolomake, jotta sinut voidaan hyväksyä jäseneksi ja kirjata jäsenrekisteriin.

KoRK - Kaikkien kaveri
Tervetuloa!


~