TTKKn, TTYn ja/tai Tampereen yliopiston koneen alumnit

Koneenrakentajakilta pyrkii järjestämään alumneillensa erilaisia tapahtumia ja illanistujaisia sekä tiedottamaan heille killan asioista. Killan alumnitoiminnasta huolehtii alumnivastaava. Alumnivastaavaan voi olla yhteydessä kaikessa alumnitoimintaan liittyvässä. Kilta voi myös pyynnöstä järjestää esim. tutustumiskierroksia tai alumnitapaamisia yliopistolla. Killan alumnivastaavaana toimii tällä hetkellä Leo Pulkkinen (leo.pulkkinen@tuni.fi Telegram @koneboss)

 

Alumnien Telegram-ryhmä (täällä tiedotusta ja samalla toimii matalan kynnyksen turinaryhmänä killan alumnien kesken)

 

Alumnien sähköpostilista

Tampereen yliopistosta (ent. Tampereen teknillinen yliopisto, ent. Tampereen teknillinen korkeakoulu) konetekniikan tutkinto-ohjelmasta valmistuneille killalla on oma alumnien sähköpostilista. Mikäli haluat lähettää alumneille sähköpostia, voit lähettää sen osoitteen alumni@kork.fi. Listalla on vahva moderointi, eivätkä turhat viestit pääse läpi - näin vältämme turhan spämmin kiireisille alumneille.

Liity alumnilistalle

Kannatusjäseneksi?

Koneenrakentajakillan alumnina voit liittyä killan kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyyden avulla voit tukea kiltaa myös valmistumisesi jälkeen.

Kannatusjäsenyys eroaa "tavallisesta" jäsenyydestä vain niin, että kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta yleiskokouksissa. Kannatusjäsenet ovat siis yhtä tervetulleita tapahtumiin ja muuhun toimintaan kuin muutkin. Huomaa kuitenkin, että yliopiston tiloissa oleskelua ilta-aikaan on rajattu vain opiskelijakortin omaaville. 

Kannatusjäsenyys maksaa 20 euroa lukuvuodessa. Kannatusjäseneksi liitytään siirtämällä 20 euroa killan tilille viestillä "Kannatusjäsenyys, Oma Nimi".

Laita vielä sähköpostia hallituksen puheenjohtajalle, jotta saamme sähköpostiosoitteesi talteen.

Facebook-ryhmä

Konealumneilla on lisäksi oma Facebook-ryhmä.

LinkedIn

Koneenrakentajakilta vaikuttaa myös Linkedinissä.

~