Aktiivilista

Aktiivilistalla on pääasiassa jo fuksivuotensa viettäneet konetekniikan harjoittajat. Koneenrakentajakillan fuksit lisätään listalle automaattisesti.

Mikäli olet jo killan jäsen, voit liittyä aktiivilistalle painamalla allaolevaa painiketta. Liittyminen on ilmaista, eikä se sido mihinkään. Listalta voi poistua niin halutessaan.

Liity aktiivilistalle

Fuksilista

Fuksilistalle liittyminen tapahtuu oman tutorisi avustuksella. Mikäli jostain syystä tutorisi on töhöillyt, tai et muuten vaan saa sähköpostia fuksilistan kautta, ota yhteys ATK-vastaavaan.

Vuoden 2024 fuksit saat kiinni sähköpostiosoitteesta fuksi2024kork.fi. Samalla kaavalla toimimalla tavoitat fuksit myös takautuvasti.

Hallitus

Killan hallitus kommunikoi pääsääntöisesti hallituksen sähköpostilistan välityksellä. Tarvittaessa saat hallituksen kiinni lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hallituskork.fi. Hallitus vastaa mielellään mieltäaskarruttaviin kysymyksiin ja ongelmiin.

Kaikkia Koneenrakentajakillan sähköpostilistoja hallinnoi sekä ATK- että tiedotusvastaava. Sähköpostilistoja koskevissa ongelmissa voit olla yhteydessä kumpaan tahansa. Mainostoiminnasta vastaavat killan yritysvastaava ja -toimari.

~