Tervetuloa opiskelemaan!

Muistilista

-  Ota opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu joko läsnä- tai poissaolevaksi.

-  Aloita asunnon hakeminen jo ajoissa.

-  Hae opintotukea jo kesän aikana

-  Maksa ylioppilaskunnan jäsenmaksu.

-  Suositeltavaa on ottaa haltuun myös Telegram, se on kaikille tutun whatsapin kaltainen sovellus, joka on laajalti käytössä Tampereen opiskelijoiden keskuudessa. Liity TG -sovelluksessa KoRKin Fuksit 2020 -ryhmään

-  Liity jo etukäteen KoRKin fuksit 2020 -facebookryhmään ja käy toki samalla tsekkaan Koneenrakentajakillan fb-sivu sekä seuraamassa Koneenrakentajakiltaa instagramissa.

-  Lue pian julkaistava kiltalehti KoRKkiruuvin fukseille suunnattu fuksiruuvi, jossa mm. tutorit esittäytyvät.

- Käy katsomassa Tampereen ylioppilaskunnan Treyn nettisivu.

-  Myös opiskelijakortin voi tilata etukäteen 2.8. jälkeen Treyn nettisivuilta löytyvien ohjeiden kautta. Näin sinulla olisi jo opiskelijaedut ja kulkukortti käytössä jo orientaatioviikolla.

- Osallistu orientaatioviikolle 17.-21.8. ja Varaslähtöön sunnuntaina 16.8.

-  Koulun alkaessa pidä fuksipassisi mukana menossa ja pyydä rohkeasti leimoja siihen fuksi-ihmisiltä.

-  Jos teille herää kysymyksiä / huolia syksystä, opinnoista tai ihan mistä vaan. Voit halutessasi ottaa meihin fuksi-ihmisiin yhteyttä. Nopeimmin ja helpoiten saat meidät kiinni liittymällä TG -sovelluksessa KoRKin Fuksit 2020 - ryhmään (Esimerkiksi alla olevasta QR-koodista). Tai laittamalla suoraan viestiä kuvasta löytyville henkilöille.

 

Varaslähtö

Joko haluaisit aloittaa fuksivuotesi tai jännittääkö ensimmäinen koulupäivä hirveästi tai haluaisitko vain tietää tutorisi tai mihin saapua maanantaina. Suuntaa etunurtsille kohti KoRKin varaslähtöä sunnuntaina 16.8. klo 18 eteenpäin ja tule tutustumaan tutoreihisi, fuksi-ihmisiin ja tietysti myös muihin fukseihin jo etukäteen. (Jos et tiedä, missä etunurtsi sijaitsee, löydä tiesi Hervanna kampukselle ja suuntaa rohkeasti kohti punahaalarista joukkoa). Tarjolla pihapelejä, uusia ihmisiä, pientä kampuskierrosta.
 
 

~